Leksands Sparbank

Leksands Sparbank är ingen vanlig bank, vi har inga ägare och vinsten återinvesteras för att bygden ska blomstra. Vi är en fristående, lokal sparbank och är idag marknadsledande i regionen med en samlad affärsvolym på ca 18 mdkr. Banken har kontor i Leksand, Rättvik och Insjön. Under våren flyttas kontoret i Insjön till Djurås. Vi har drygt 65 anställda och är den enda banken i världen med huvudkontor vid Siljan.

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vi är engagerade med ett genuint intresse för våra kunder och deras bästa. Vi vet om att vi är starkare tillsammans och genom vårt samarbete skapar vi förutsättningar för en mötesplats som är välkomnande, inkluderande och levande.

Kundcenter

Vi söker dig som vill arbeta i vårt Kundcenter, du servar våra kunder genom att guida och hjälpa dem hitta den bästa lösningen utifrån deras förutsättningar. Medarbetarna på Kundcenter är bankens ansikte utåt och skapar en välkomnande första kontakt med våra kunder. Vi vill att du är serviceminded, ordningsam, lyhörd och gillar att samarbeta med andra på ett prestigelöst sätt. Du har ett starkt självdriv, tar egna initiativ och får energi av att möta andra människor. Det är meriterande om du studerar på högskolenivå.  Arbetet sker på våra kontor i Leksand och Rättvik.


Ekonomi

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med ekonomi, i arbetsuppgifterna ingår bland annat hantering av post, bankens producerade material och dagliga avstämningar samt leverantörsfakturor och kassabokningar. Du bör vara noggrann, vågar ställa frågor och kunna arbeta självständigt. Vi premierar sökande som studerar ekonomi på högskolenivå. Arbetet sker på vårt huvudkontor i Leksand.


Intern kontroll

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med intern bankjuridik, däribland utredningar och implementering av regelverk. Du bör vara noggrann och ha god analytisk förmåga samt vara bra på kritiskt tänkande och ha förmåga att arbeta självständigt. Vi premierar sökande som studerar juridik eller ekonomi på högskolenivå. Arbetet sker på vårt huvudkontor i Leksand.

Fastighet

Vi söker dig som kan backa upp vår fastighetsskötare under sommaren. Vår fastighetsskötare ansvarar för inre och yttre skötsel av våra fastigheter och är bland annat kontaktperson för våra hyresgäster, hanterar tekniska verktyg och säkerställer väl fungerande arbetsytor. Under sommaren är ligger största fokus på trädgårdsskötsel. Vi vill att du är serviceinriktad och ordningsam, samt att du tar egna initiativ och har öga för hög standard inom fastighetsskötsel. Det är meritande om du utfört liknade jobb tidigare, men inget krav, och du behöver ha körkort för tjänsten. Arbetet sker på våra kontor i Leksand, Rättvik och Djurås.


Vad erbjuder vi dig?

Leksands Sparbank strävar efter att bli regionens mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där vi hjälper varandra, har roligt tillsammans och utvecklas ihop. Vi arbetar även kontinuerligt för att stärka vårt hållbarhetsarbete - socialt, ekonomiskt och miljömässigt – och vi verkar dagligen för en hållbar och levande Siljansbygd.

Varmt välkommen med din ansökan!


Rekryteringsinformation

Fyll i formuläret och bifoga ett kort CV. Du behöver vara över 18 år för att sommarjobba hos oss. Sista ansökningsdag är den 10 april. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Gudmundsson, HR-chef, tfn: 0247-886 83.

Läs gärna mer om oss på www.leksandssparbank.se, eller i sociala medier @leksandssparbank.

#ingenvanligbank

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Semesterperioden
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 7
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Samtliga orter
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2022/3
Publicerat 2022-03-16
Sista ansökningsdag 2022-04-10

Tillbaka till lediga jobb