Leksands Sparbank

Leksands Sparbank erbjuder allt som behövs inom bank och försäkring till både privat- och företagskunder. Våra kontor i Leksand, Rättvik och Djurås har öppet fem dagar i veckan, alltid med personlig rådgivning och gedigen service från våra 70 medarbetare. Vi är dessutom mer än så – vi en fristående sparbank utan aktieägare, vilket gör att vi kan återinvestera vår vinst där vi verkar. För vi vill vara med och skapa ett attraktivt och hållbart Dalarna, som utvecklas och blir ännu bättre. Vi är #ingenvanligbank.

Om tjänsten
Som försäkringsspecialist möter du våra kunder och ger dem avancerad rådgivning kring pension och försäkring, tar fram komplexa affärsupplägg och försäkringslösningar gentemot företag och privatkunder. Du arbetar både självständigt och tillsammans med våra specialister och rådgivare för att utveckla befintliga kunders försäkringsaffär samt bearbetar nya kunder.

Du har ett övergripande ansvar för försäkringsfrågor i Leksands Sparbank, vilket kräver att du löpande håller dig uppdaterad kring nyheter på området. Dessutom kommer du att ansvara för vissa internutbildningar för våra rådgivare och coachar dina kollegor inom försäkringsområdet. Våra kundmöten genomförs på samtliga våra kontor, men även på plats hos kunden.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har förmåga att arbeta strukturerat och självständigt, med ett starkt eget driv och ett lösningsorienterat tankesätt. Du trivs i rollen som specialist och tycker om att dela med dig av din erfarenhet. Du har goda kunskaper om försäkringsmarknaden och är van att möta företagskunder och företagsledare. Du kan arbeta resultatinriktat och har dokumenterat goda försäljningsresultat i tidigare roller. För tjänsten behöver du ha relevant Swedsec-licens och erfarenhet från arbete med företagsförsäkringar samt Livdiplom. Du har lätt att kommunicera i såväl tal som skrift.

Vad erbjuder vi dig?
Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till vår framgång och därför strävar Leksands Sparbank efter att bli regionens mest attraktiva arbetsplats. Vi erbjuder ett positivt arbetsklimat där vi hjälper varandra, har roligt tillsammans och utvecklas ihop. Är du en person som har alltid sätter kunden i fokus och dessutom vill bidra till att utveckla Dalarna, då är vi rätt för varandra.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rekryteringsinformation
Ansök nedan, sista ansökningsdag är den 24 juni 2024. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Affärschef Claes Edberg, tfn: 0247-886 50 eller Linda Gudmundsson, HR-chef, tfn: 0247-886 83.

Läs gärna mer om oss på leksandssparbank.se eller @leksandssparbank i sociala medier.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Leksand
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Tillbaka till lediga jobb